Европейското първенство по футбол в Германия през това лято ще бъде най-комерсиалното

...
Европейското първенство по футбол в Германия през това лято ще бъде най-комерсиалното
Коментари Харесай

УЕФА се гласи за грандиозно Европейско първенство

Европейското състезание по футбол в Германия през това лято ще бъде най-комерсиалното и сполучливо в историята на шампионатите на континента, счита изпълнителният шеф на УЕФА за турнирите Мартин Калън. " Нашата цел е да генерираме 2.4 милиарда евро доходи ", съобщи Калън на бизнес-конгреса Spobis в Хамбург. 

" С изключение на 2-3 по-малки азиатски страни, телевизионните права за излъчването на шампионата към този момент са разпродадени в огромните пазари. Ние сме във всички огромни страни по света. И ще бъдем на екраните на всеки, който обича футбола ", удовлетворен е Калън. 

И също по този начин добави, че той персонално е доста удовлетворен от обстоятелството, че Германия е хазаин на това състезание. С цялата инфраструктура на страната, със стадионите, които са на най-високо равнище непрекъснато и с културата, наложена от Бундеслигата, страната ще се оправи оптимално добре. " Ще бъде ужасно Европейско състезание. Ако не го организираме по съвършен метод в Германия, къде ли другаде бихме могли. Очакваме доста почитатели, а също по този начин и мачове на най-високо равнище ", приключи шефът на УЕФА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР